07 Aralık Dersimizin Konuğu: M.Serdar Kuzuloğlu

oguz-yuce-zereyYazınsal tembelliğin zirvesinde olan biri olarak, Bilgi MBA programında dönem başlayalı aylar oldu, iki tane değerli konuğumuz oldu. Biz iki kelam yazamadık. İlk konuğumuz Sevgili Oğuz Bayram idi. Oğuz, bizlere Proje Yönetimi 2.0 ın hem teorik hem de pratik derinliklerinde yolculuğa çıkardı.

Proje Yönetimi 2.0

View more presentations from obayram.
Geçtiğimiz hafta konuğumuz Sevgili Nuri Çankaya idi.  Nuri, bizlere Marketing 2.0 kavramının gelmişini geçmişini ve geleceğini örneklerle anlattı. Marketing 2.0 anlatılırken Nuri’nin Microsoft deneyimleri de ilgi ile takip edildi.
07.12.2009 haftası ise konuğumuz nev-i şahsına münhasır bir kişilik M. Serdar Kuzuloğlu.

Serdar Kuzuloğlu, çocukluk hayalini gerçekleştiren ender insanlardan biri… Çocukluk hayali olan gazeteciliği 95′ten beri profesyonel olarak yapıyor. Türkiye de Medya üzerine, dijital medya üzerine ahkam hususunda admin yetkisi kendisinde bulunuyor.

Serdar ile saatlerce her konudan sıkılmadan konuşabilirsiniz. Aborjinlerden başlayıp, origami ile devam edip, golgi aygıtının anteninden çıkabilirsiniz. Her konuda yılların birikimini, derinliğini keyifle deneyimlersiniz.

Serdar ile Değişen Medya, Sosyal Medya, Sosyal Medya Pazarlaması üzerine sohbet edeceğiz.

Neden Sosyal Medya? Neden Sanat ? sorularına cevap arayacağız.

Eylem Yeri: Bilgi Üniversitesi, Santal İstanbul, E3 Binası, 105 Nolu Sınıf

Eylem Saati: 19.00 – 21.00 Kapalı Aralığı

Bir Yorum

Deniz Ozkan  on Aralık 7th, 2009

hocam heyecanla bekliyoruz aksamki dersi :)

Yorum Yaz