Az Popüler Yazardan İmza Günleri

Arafta kalmış bünyesindeki amansız yangınları, sarkastik tekniklerle söndürememiş; hüzünlerini geçmişine, umutlarını kelimelere emanet etmiş kişidir yazar.

Kimisi dünyayı değiştirmek, kimisi kendini geliştirmek, kimisi de yaralarına pansuman olsun diye yazar.

Popüler olanları çok havalıdır. Auraları 34 ila 45 mt arasında değişir. Yazdığı her kelimeyi okur okumaz; değişmeye, gelişmeye, hissetmeye başlarsın. Tanışmak için can atarsın. Her kitabını, hayat hikayesini, tuvalete hangi ayakla girdiğini ezbere bilirsin. Her aktivitesine katılır, kelimeleriyle aranda kurduğun sanal bağın fiziksel dünyada izdüşümünü kovalarsın.

Az popüler yazarlar ise; kendi köşelerinde sessiz sakin takılan, hiç bir zaman geniş hedef kitlelere ulaşmayacak olan ama kendi hedef kitlesi nezdinde derinlemesine takip edilen bireylerdir. Auraları kendine kadar olup, anlamlarını yansıttıkları kelimelerin haricinde pek tanınmazlar.
Az popüler yazarlar kitaplarını çıkardıkları andan itibaren bazı dram ve eziklikleri deneyimlerler:

Yazının devamını oku..

Peryön 2016 Sunumu: Fabrika Ayarlarına Dönüş

 

Yüce Zerey Peryön 2016 Sunumu
Yüce Zerey Peryön 2016 Sunumu

Yüce Zerey Peryön 2016 Sunumu

21 Ekim 2016 Cuma günü Peryön 2016 Kongresinde gerçekteştirmiş olduğum ‘Fabrika Ayarlarına Dönüş’ sunumunu aşağıda bulabilirsiniz.

Sunum kapsamında, profesyonelin hayatında beklediği son sahneden başlayarak, fabrika ayarları, fabrika ayarlarının değişim ve gelişim süreci, profesyonel hayata girerken yapılan fedakarlıklar, adım adım kariyer haritası ve fabrika ayarlarına dönmek için neler yapmamız gerektiği üzerine sohbet ettik. Sunuma ek olarak bu konuyu kafama taktım, biraz daha yürüyeyim diyenler için ilgili kitabı da aşağıdan sipariş edebilirsiniz.

Fabrika Ayarlarına Dön
Fabrika Ayarlarına Dön

Tüm izleyenlere, ilgilenenlere, yorumlarını esirgemeyenlere yürekten teşekkür ederim.